Choklad-, mandel- och chilicheesecake
Ingredienser
10 port
Botten
-
200 g mixade chokladkakssmulor
Fyllning
-
100 g strösocker
-
1 tsk vaniljsocker
-
1.5 tsk näringsjäst
-
20 g majsstärkelse
-
10 g kakaopulver
-
0.5 tsk mald kanel
-
1 nypa chilipulver
-
0.5 krm xantangummi
-
250 g mörk choklad, hackad
-
250 g grädde
-
500 g yoghurt
-
70 g mörk choklad (50% kakao)
-
35 g vispgrädde
-
15 g mörk sirap, agavesirap eller dadelsirap
Gör så här
Receptkreatör
Ilse R. Pinner
Vegalicious Cheesecakes
Det här receptet kommer från Ilse R. Pinners fantastiska bok med veganska cheesecakes i olika varianter. Från klassiska veganiserade cheesecake till dekadenta egna påhitt, desserter och kakor. Ett måste för bakfantasten.
Receptkreatör
Ilse R. Pinner
Vegalicious Cheesecakes
Det här receptet kommer från Ilse R. Pinners fantastiska bok med veganska cheesecakes i olika varianter. Från klassiska veganiserade cheesecake till dekadenta egna påhitt, desserter och kakor. Ett måste för bakfantasten.