Citronpasta med edamamebönor
Om inte ordet ”fräscht” hade känts så tråkigt och uttjatat så hade det passat perfekt som beskrivning på den här pastarätten. Leta efter bönorna i frysdisken!
Ingredienser
4 port
-
4 portioner pasta
-
500 g edamamebönor
-
2 st vitlöksklyftor, finhackade
-
1 krm chiliflakes
-
1 st citron, rivet skal och saft
-
1 dl riven parmesanost
-
flingsalt
-
svartpeppar
Servering
-
rucola eller machesallat
-
citron
-
olivolja
Gör såhär
Receptkreatör
Mega vego
Mega vego (Ordfront förlag) är lite av en best of av Sara Asks och Lisa Bjärbos tidigare böcker ”Mera vego” och ”Ännu mera vego”, plus ett gäng nya recept. Allt är superinspirerande för de som redan äter vegetariskt och veganskt eller som vill äta mer vego. Barnvänligt, varierat, inspirerande och med en hög tips och tricks.
Receptkreatör
Mega vego
Mega vego (Ordfront förlag) är lite av en best of av Sara Asks och Lisa Bjärbos tidigare böcker ”Mera vego” och ”Ännu mera vego”, plus ett gäng nya recept. Allt är superinspirerande för de som redan äter vegetariskt och veganskt eller som vill äta mer vego. Barnvänligt, varierat, inspirerande och med en hög tips och tricks.