Annonsör

Systembolaget annons
  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Crostini med vit böncrème och rosmarin

Fotograf: Mattias Kristiansson

Crostini med vit böncrème och rosmarin

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner


En klassisk crostini med smak av färsk rosmarin. Och satsa på färsk, den är helt annorlunda än torkad. Samma gäller med balsamvinäger – ta en riktigt god, det gör skillnad.

Liknande recept

Vegetariska vietnamesiska pannkakor – Bánh Xèo

Rostad paprikor över sötsalt fetayoghurt

Rostade kronärtskockshjärtan med citrondipp

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Crostini
  • 4 skivor surdegsbröd
  • olivolja att pensla med
  • 1 st vitlöksklyfta
Vit böncrème med rosmarin
  • 1 burk à 400 g vita bönor
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk finhackad rosmarin
  • 1 st vitlöksklyfta, riven
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar
Servering
  • rucola
  • färsk rosmarin
  • balsamvinäger

Gör så här

Crostini
Vit böncrème med rosmarin
Servering

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

bönpurécrostiniitalienitalienskttrerättersveganveganskvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 22 mars, 2018

Uppdaterad: 5 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

bönpurécrostiniitalienitalienskttrerättersveganveganskvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 22 mars, 2018

Uppdaterad: 5 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept maj 22, 2025

Vegetariska vietnamesiska pannkakor – Bánh Xèo

De här vietnamesiska pannkakorna är härligt krispiga och fyllda med en mix av tofu, böngroddar och annat gott. Ta en bit pannkaka och fyllning. Lägg i ett salladsblad tillsammans med färska örter och doppa i dippsåsen. Ät!

Recept maj 20, 2025

Rostad paprikor över sötsalt fetayoghurt

Recept april 25, 2025

Rostade kronärtskockshjärtan med citrondipp

Recept april 23, 2025

Grillad färsk vitkål med kaprischimichurri

Recept april 23, 2025

Smöriga bönor och sparris i buljong

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.