
Farmors caponataröra – caponatina della nonna
Ingredienser
6 port
-
4 st auberginer
-
grovt salt
-
6 st selleristjälkar
-
4 st paprikor, hackade
-
1 st gul lök, finhackad
-
1 msk tomatpuré
-
100 g gröna oliver
-
2 msk kapris
-
50 g russin
-
1 dl rödvinsvinäger
-
4 msk strösocker
-
2 kvistar basilika
-
1 kvist mynta
-
1 näve mandel
-
olivolja
-
salt
-
svartpeppar
Gör så här
Receptkreatör

Vegetariana Siciliana
I boken Vegetariana Siciliana (Bokförlaget Arena) delar italienska Francesca Maugeri Holmström med sig av en absolut dröm av vegetariska rätter med en siciliansk twist. Det är enkelt, fräscht och en mästerklass i hur du använder grönsaker och frukter på bästa sätt.
Receptkreatör

Vegetariana Siciliana
I boken Vegetariana Siciliana (Bokförlaget Arena) delar italienska Francesca Maugeri Holmström med sig av en absolut dröm av vegetariska rätter med en siciliansk twist. Det är enkelt, fräscht och en mästerklass i hur du använder grönsaker och frukter på bästa sätt.