
Fattiga riddare
Ingredienser
2 port
-
1.5 dl mjölk
-
1 msk strösocker
-
1 msk vetemjöl
-
4 skivor dagsgammalt bröd
Servering
-
2 tsk mald kanel
-
2 msk strösocker
Gör så här
Fattiga riddare görs traditionellt sett med en äggstanning men jag tycker faktiskt att de blir mycket godare genom att doppas i mjölk! Och allra godast tycker jag att de är helt naturella med bara lite kanelsocker på – men de kan så klart också serveras med sylt, äppelmos eller den ljuvliga jordgubbscurden som du hittar här.
Receptkreatör
Fattiga riddare görs traditionellt sett med en äggstanning men jag tycker faktiskt att de blir mycket godare genom att doppas i mjölk! Och allra godast tycker jag att de är helt naturella med bara lite kanelsocker på – men de kan så klart också serveras med sylt, äppelmos eller den ljuvliga jordgubbscurden som du hittar här.