Filodegsrullar, pumpapuré och salviadressing
4 portioner
Den här varmrätten kommer att bli en klockren succé. Den bjuder på olika färger, smaker och konsistenser och allt går att förbereda. Pumpapurén kan värmas på innan servering och filodegsrullarna kan du förbereda för att sedan bara gratinera när de ska ätas. Supersmidigt!
Ingredienser
4 port
Filodegsrullar
-
600 g vegofärs
-
100 g champinjoner, hackade
-
1 st gul lök, finhackad
-
2 st vitlöksklyftor, finhackade
-
1 msk tomatpuré
-
8 st soltorkade tomater, hackade
-
2 dl krossade tomater
-
1 msk flytande grönsaksfond
-
2 tsk torkad oregano
-
salt
-
svartpeppar
Pumpapuré
-
1 kg butternutpumpa
-
2 msk olivolja
-
1 dl grädde
-
salt
-
svartpeppar
Salviadressing
-
3 msk pinjenötter
-
1 kruka basilika
-
1 kruka salvia
-
2 st vitlöksklyftor, rivna
-
1 msk näringsjäst
-
1.5 dl olivolja
-
salt
-
svartpeppar
Servering
-
1 dl picklad rödlök
-
3 msk rostade hackade hasselnötter