
Frallor med polenta, citron och timjan
De här frallorna blev en favorit redan första gången som jag bakade dem. De är inga frukostfrallor utan passar bättre på till exempel en buffé, med sin härliga kombination av citron, timjan och lite knaprig polenta. Sätt degen på morgonen och grädda precis före kvällens middag.
Ingredienser
10 port
-
300 g kallt vatten
-
0.5 tsk torrjäst
-
1 st citron, rivet skal
-
10 g färsk timjan
-
1.5 tsk salt
-
50 g polenta
-
400 g vetemjöl special
Gör såhär
Receptkreatör

Långjäst & lättbakat
Långjäst & Lättbakat (Tukan förlag) av Maria Blohm är en riktig räddare för alla som vill ha nybakat bröd men kanske inte vill lägga ner för mycket jobb. Smakrika, lättlagade ljusa och mörka bröd, söta bakverk och glutenfritt. Du hittar allt här och det kan inte bli enklare.
Receptkreatör

Långjäst & lättbakat
Långjäst & Lättbakat (Tukan förlag) av Maria Blohm är en riktig räddare för alla som vill ha nybakat bröd men kanske inte vill lägga ner för mycket jobb. Smakrika, lättlagade ljusa och mörka bröd, söta bakverk och glutenfritt. Du hittar allt här och det kan inte bli enklare.