
Fruktrullar
Nyttigaste snacksen eller efterrätten man kan tänka sig. 100 procent frukt och bär och 0 procent tillsatser. Receptet är ett grundrecept för alla fruktrullar – oavsett smak. Jag rekommenderar dock att alltid basera dem på äpple eller plommon eftersom de innehåller mycket pektin, vilket ger fruktrullarna deras gummiaktiga konsistens.
Ingredienser
4 port
-
2 st äpplen eller 400 g äppelmos
-
1 st banan
-
300 g valfria bär
Gör så här
Receptkreatör

Råsöt
I Råsöt (Polaris fakta) bjuder Viktoriia Rumiantseva på oemotståndliga växtbaserade desserter fria från gluten, soja och raffinerat socker. Det är en blandning av raw food och bakat, med det gemensamma att allt ser absolut underbart ut.
Receptkreatör

Råsöt
I Råsöt (Polaris fakta) bjuder Viktoriia Rumiantseva på oemotståndliga växtbaserade desserter fria från gluten, soja och raffinerat socker. Det är en blandning av raw food och bakat, med det gemensamma att allt ser absolut underbart ut.