
Raw Hallonpistagetårta
10 bitar
Godaste tårtan i världen, punkt slut. Jag vet att den är lite mer avancerad än de andra tårtorna i boken. Men snälla, lova att ni testar den!
Ingredienser
10 bitar
Redskap
-
1 st tårtform, 16 cm i diameter
-
2 st tårtformar, 12–14 cm i diameter
Hallonsylt
-
1 dl färska eller frysta hallon
-
1 tsk citronsaft
-
2 msk vatten
-
0.5 tsk agar agar-pulver
-
0.5 tsk pektin
-
2 msk kokossocker
Pistagepralin
-
1 dl pistagesmör (köp färdigt eller gör eget)
-
3 msk kokosgrädde
-
1 msk lönnsirap
-
3 msk smält kokosolja
Botten
-
1 dl naturella cashewnötter
-
1 dl hel sötmandel
-
1 dl kokosflingor
-
3 msk kokossocker
-
3 msk smält kokosolja
Pistagekräm
-
1 dl pistagesmör (köp färdigt eller gör eget)
-
1 dl kokosgrädde
-
1 msk citronsaft
-
2 msk lönnsirap
-
1 dl kokosolja
Hallonkräm
-
3 dl naturella cashewnötter
-
1 dl kokosgrädde
-
1 dl färska eller frysta (och tinade) hallon
-
2 msk citronsaft
-
0.5 dl lönnsirap
-
1 nypa vaniljpulver
-
1.5 dl smält kokosolja
Garnering
-
färska hallon
-
2 msk pistagenötter