Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Bli medlem
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Gör dina egna trillingnötter!

Fotograf: Mattias Kristiansson

Gör dina egna trillingnötter!

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Älskar du också den klassiska julpralinen bestående av chokladdoppade hasselnötter? Trillingnöten är en riktig bedårande sak och dessutom en perfekt avslutning på ditt vegojulbord.

Liknande recept

Chokladkrisp

Exotisk frukt med curdyoghurt

Riven morotshalawa - Halawat jizar

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Ingredienser
  • 100 g mjölkchoklad
  • Mjölkfritt?

    Det finns faktiskt mjölkfri "mjölkchoklad". Oftast är den baserad på havre, kokos eller soja. Finns i välsorterade matbutiker och att beställa på nätet.

  • 2 dl rostade hasselnötter
  • 50 g mörk choklad

Gör så här

Tillagning

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

chokladhasselnöthasselnötterjulgodismjölkfritttrillingnöttrillingnötterveganvegansktvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 10 februari, 2016

Uppdaterad: 19 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

chokladhasselnöthasselnötterjulgodismjölkfritttrillingnöttrillingnötterveganvegansktvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 10 februari, 2016

Uppdaterad: 19 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept oktober 17, 2025

Chokladkrisp

Jag åt ett chokladsnacks i Paris en gång som jag var helt säker på var chokladdoppat rågsurdegsbröd. Det var det inte, men det väckte den här idén. Och vet du vad? Det är sååå beroendeframkallande. Det syrliga knapriga brödet och den bittra, men ändå lätt söta chokladen. Ah!

Recept september 16, 2025

Exotisk frukt med curdyoghurt

Recept september 2, 2025

Riven morotshalawa – Halawat jizar

Recept augusti 25, 2025

Helwa – kurdisk söt mjökrätt

Recept augusti 20, 2025

Bärkompott med rostade nötter

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.