
Jerk-krydda
Ingredienser
4 port
Kryddblandning
-
1 msk mald kryddpeppar
-
1 tsk torkad timjan
-
0.5 tsk mald spiskummin
-
0.5 tsk mald nejlika
-
0.5 tsk mald kanel
-
0.5 tsk riven muskotnöt
-
0.5 tsk vitlökspulver
-
0.5 tsk chilipulver
-
0.5 tsk svartpeppar
Gör så här
Receptkreatör

Vegan 100
I Gaz Oakleys bok Vegan 100 (Norstedts) bjuds vi inte bara på jättecoola bilder utan framför allt på mat som får oss att vilja slita ut sidorna ur boken och äta upp dem. Det är smaker från hela världen och det är läcker snabbmat, fräscha sallader och husmanskost med en twist. Allt veganskt och allt underbart.
Receptkreatör

Vegan 100
I Gaz Oakleys bok Vegan 100 (Norstedts) bjuds vi inte bara på jättecoola bilder utan framför allt på mat som får oss att vilja slita ut sidorna ur boken och äta upp dem. Det är smaker från hela världen och det är läcker snabbmat, fräscha sallader och husmanskost med en twist. Allt veganskt och allt underbart.