Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Kokospaj med hallon

Fotograf: Mattias Kristiansson

Kokospaj med hallon

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Kokos och hallon är en favvokombination året runt. Den här pajen har ett underbart knäckigt täcke som är gott att täcka de flesta bär med. Testa björnbär, hallon eller varför inte slänga i någon näve fryst, tärnad mango.

Liknande recept

Pannkakstårta med choklad

Krämig rödbetspasta på 3 ingredienser

Chiapudding crème brûlée

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 500 g frysta hallon
  • 100 g smält smör
  • Mjölkfritt?

    Det finns flera olika märken av växtbaserat smör (margarin). Leta i kyldisken tills du hittar just din favorit.

  • 0.5 dl ljus sirap
  • 0.5 dl kokosmjölk
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl kokosflingor
  • 2 dl strösocker
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
Servering
  • vaniljglass
  • Vegan?

    Det finns många helt veganska glassar i frysdisken, baserade på allt från havre, soja, mandel och kokos. Smaka dig fram till din favorit.

Gör så här

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

bärpajveganveganskvegetariskvegetariskt

Publicerad: 10 februari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

bärpajveganveganskvegetariskvegetariskt

Publicerad: 10 februari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept maj 16, 2025

Pannkakstårta med choklad

Den här pannkakstårtan varvar pannkakor med en mörk chokladfrosting. Toppa med vispad grädde och jordgubbar och du har något som inte bara är barnsligt gott utan väldigt imponerande att duka fram till dina gäster.

Recept maj 14, 2025

Krämig rödbetspasta på 3 ingredienser

Recept maj 13, 2025

Chiapudding crème brûlée

Recept maj 12, 2025

Potatis med brynt smör, citron och örter

Recept maj 5, 2025

Krispiga nudelpannkakor med röd curry

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.