
Fotograf: Eva Hildén
Kronärtskocksostron med två dippsåser
6 portioner
Det här är ett riktigt kul sätt att servera kronärtskockor på. Toppa bladen med roliga röror och lägg upp på fat täckta med grovt salt. Vackert och inbjudande.
Ingredienser
6 port
-
4 st kronärtskocka
-
1 st citron, halverad
-
salt
Avokadosallad
-
1 st avokado, finhackad
-
1 dl mango, finhackad
-
0.5 st rödlök, finhackad
-
1 msk finhackad gräslök
-
0.5 st citron, saften
-
salt
Äppelsallad med fänkål
-
0.5 st äpple
-
0.5 st fänkål
-
0.5 kruka finhackad dill
-
0.5 st apelsin, saften
-
salt
Romsås
-
2 dl yoghurt
-
1 dl majonnäs
-
2 msk röd tångcaviar
-
0.5 dl finhackad dill
-
2 msk finhackad gräslök
-
0.5 st citron
-
salt
-
svartpeppar
Pepparrotssås
-
2 dl crème fraîche
-
2 msk riven pepparrot
-
0.5 st citron
-
salt
-
svartpeppar