
Långjästa morotsfrallor med solroskärnor
Ingredienser
8 port
-
5 g färsk jäst
-
3 dl kallt vatten
-
1 msk lönnsirap
-
1 msk neutral olja
-
1 tsk kummin
-
1 tsk salt
-
2.5 dl fint rivna morötter
-
1 dl solroskärnor
-
3 dl fullkornsdinkelmjöl
-
4 dl siktat dinkel, spara någon dl till utbakningen
Gör så här
Receptkreatör

Blomster & Bakverk
Blomster & Bakverk (Bladh by Bladh) av Annelie Andersson är inte bara en fantastiskt vacker bakbok, den bjuder på minst lika fantastiska bröd, frallor och andra bakverk. Inspirerande till max för bakfantasten.
Receptkreatör

Blomster & Bakverk
Blomster & Bakverk (Bladh by Bladh) av Annelie Andersson är inte bara en fantastiskt vacker bakbok, den bjuder på minst lika fantastiska bröd, frallor och andra bakverk. Inspirerande till max för bakfantasten.