
Långjästa pumpafröfrallor
Ingredienser
10 port
-
400 g kallt vatten
-
10 g färsk jäst
-
20 g ljus sirap
-
1.5 tsk salt
-
200 g pumpakärnor
-
100 g grovt rågmjöl
-
400 g vetemjöl special
Gör så här
Receptkreatör

Långjäst & lättbakat
Långjäst & Lättbakat (Tukan förlag) av Maria Blohm är en riktig räddare för alla som vill ha nybakat bröd men kanske inte vill lägga ner för mycket jobb. Smakrika, lättlagade ljusa och mörka bröd, söta bakverk och glutenfritt. Du hittar allt här och det kan inte bli enklare.
Receptkreatör

Långjäst & lättbakat
Långjäst & Lättbakat (Tukan förlag) av Maria Blohm är en riktig räddare för alla som vill ha nybakat bröd men kanske inte vill lägga ner för mycket jobb. Smakrika, lättlagade ljusa och mörka bröd, söta bakverk och glutenfritt. Du hittar allt här och det kan inte bli enklare.