Morotsbröd
Ingredienser
4 port
-
25 g färsk jäst
-
1.5 dl vatten
-
1 msk olivolja
-
1 tsk salt
-
2.5 dl morötter, fint rivna
-
5.5 dl vetemjöl
-
polenta att toppa med
Gör så här
Receptkreatör
Malin Randeniye
Roten till allt gott
I Roten till allt gott (Votum & Gullers Förlag) delar Malin Randeniye med sig av allt fantastiskt du kan göra med rotfrukter. Och vi menar verkligen allt. Från sallader och grytor till sötsaker, gratänger, soppor och bröd.
Receptkreatör
Malin Randeniye
Roten till allt gott
I Roten till allt gott (Votum & Gullers Förlag) delar Malin Randeniye med sig av allt fantastiskt du kan göra med rotfrukter. Och vi menar verkligen allt. Från sallader och grytor till sötsaker, gratänger, soppor och bröd.