
Vegetariskt Pannbröd med arabiska tillbehör
Ingredienser
4 port
Pannbröd
-
25 g färsk jäst
-
2.5 dl ljummet vatten
-
7 dl vetemjöl special
-
1 tsk flingsalt
Aubergineröra
-
300 g aubergine
-
3 msk olivolja
-
1 st citron, rivet skal och saft
-
1 tsk mald spiskummin
-
1 nypa chiliflakes
-
1 st vitlöksklyfta, finhackad
-
1 msk finhackad koriander
-
salt
-
svartpeppar
Kamutvete
-
2 msk smör
-
2 dl kokt kamutvete
Tomatsallad
-
1 ask cocktailtomater, halverade
-
1 st rödlök, finhackad
-
0.5 st citron, saften
-
2 msk olivolja
-
1 msk finhackad koriander
-
salt
-
svartpeppar
Myntayoghurt
-
2 dl yoghurt
-
2 msk finhackad mynta
Gör så här
Pannbröd
Aubergineröra
Kamutvete
Tomatsallad
Myntayoghurt
Receptkreatör

Vego till vardags
I Vego till vardags (Semic förlag) dukar Maria upp en hel buffé med härliga vardagsrätter med inspiration från hela världen. Det är färgstarkt, smakrikt och inspirerande. Ett måste i kokbokshyllan!
Receptkreatör

Vego till vardags
I Vego till vardags (Semic förlag) dukar Maria upp en hel buffé med härliga vardagsrätter med inspiration från hela världen. Det är färgstarkt, smakrikt och inspirerande. Ett måste i kokbokshyllan!