![](https://vegomagasinet.se/wp-content/uploads/2024/11/thai4.jpg)
Phad tofu – Wokad tofu med böngroddar
Ett sätt att få barn att tycka om tofu är att fritera den, då blir den knaprig i stället för mjuk, och det tyckte även mamma var godare!
Ingredienser
4 port
-
400 g tofu
-
3 msk majsstärkelse
-
1 stor stor morot, skuren på längden i tunna skivor med grönsaksskalare
-
250 g färska böngroddar
-
2 msk svampsoja, mushroom soy sauce
-
2 msk mörk sojasås
-
4 msk vegetarisk ostronsås
-
1 msk strösocker
-
1 krm vitpeppar
-
1 krm svartpeppar
-
0.5 tsk salt
-
2 dl rapsolja
Servering
-
4 portioner risnudlar
Gör såhär
Receptkreatör
![Thai på 30 minuter](https://vegomagasinet.se/wp-content/uploads/2024/10/thai.jpg)
Thai på 30 minuter
Thai på 30 minuter (Bonnier Fakta) är full av Wichudaporn Chaiyasaengs thailändska matminnen. Den har en del vegetarisk mat och resten kan du oftast enkelt vegofiera. En bok för dig som älskar thailändskt och vill få till autentiska smaker även när du inte har så mycket tid.
Receptkreatör
![Thai på 30 minuter](https://vegomagasinet.se/wp-content/uploads/2024/10/thai.jpg)
Thai på 30 minuter
Thai på 30 minuter (Bonnier Fakta) är full av Wichudaporn Chaiyasaengs thailändska matminnen. Den har en del vegetarisk mat och resten kan du oftast enkelt vegofiera. En bok för dig som älskar thailändskt och vill få till autentiska smaker även när du inte har så mycket tid.