Pinnbröd med ramslök
Ingredienser
12 pinnbröd
-
0.2 påse påse torrjäst, 1 nypa färsk jäst eller 1 msk surdeg
-
5 dl ljummet vatten
-
15 g libbstickesalt, kan ersättas med lite vanligt salt
-
600 g vetemjöl
-
2 msk oliv- eller rapsolja
-
ramslöksblad, kan uteslutas
-
12 st täljda pinnar
Gör så här
Receptkreatör
Niki Sjölund och Lena Flaten
Vildplockat kokboken
Vildplockat kokboken (Natur & Kultur) av Niki Sjölund och Lena Flaten är en guldklimp när det kommer till vildplockade växter och svampar. Lägg därtill spännande recept att använda allt till.
Receptkreatör
Niki Sjölund och Lena Flaten
Vildplockat kokboken
Vildplockat kokboken (Natur & Kultur) av Niki Sjölund och Lena Flaten är en guldklimp när det kommer till vildplockade växter och svampar. Lägg därtill spännande recept att använda allt till.