Polkabetscarpaccio
Det här är en trevlig sallad till en varmrätt eller på en större buffé där man både vill pynta bordet och belöna smaklökarna. Här använder man givetvis de betor man vill och har tillgång till – vi tycker att polkabetan är allra vackrast.
Ingredienser
4 port
-
4 st polkabetor
-
3 msk kapris
-
3 msk olivolja
-
1 msk vitvinsvinäger
-
2 tsk dijonsenap
-
salt
-
svartpeppar
Gör såhär
Receptkreatör
Rötter & knölar
I Rötter & Knölar - vegetariska mat från underjorden (Kakao Förlag) visar Amanda och Eveline hur du vara på våra egna svenska rotfrukter. Långa säsonger, pålitliga och mångfacetterade – rotfrukter passar i allt från sallader, gratänger och grytor till soppor, röror och såser. Ja, till och med i godis och desserter. Det här är boken som alla borde äga.
Receptkreatör
Rötter & knölar
I Rötter & Knölar - vegetariska mat från underjorden (Kakao Förlag) visar Amanda och Eveline hur du vara på våra egna svenska rotfrukter. Långa säsonger, pålitliga och mångfacetterade – rotfrukter passar i allt från sallader, gratänger och grytor till soppor, röror och såser. Ja, till och med i godis och desserter. Det här är boken som alla borde äga.