Potatistunnbröd
Här kommer ett trevligt recept på ett annorlunda bröd, nämligen mjuka och goda tunnbröd gjorda på kokt potatis och rågmjöl. Tunnbröden gräddar du enkelt i stekpannan på spisen och de är fantastiskt goda ljumna.
Ingredienser
4 port
-
400 g mjölig potatis
-
1.25 dl fint rågmjöl
-
0.5 tsk salt
-
vetemjöl till utbakning
Gör såhär
Receptkreatör
Rötter & knölar
I Rötter & Knölar - vegetariska mat från underjorden (Kakao Förlag) visar Amanda och Eveline hur du vara på våra egna svenska rotfrukter. Långa säsonger, pålitliga och mångfacetterade – rotfrukter passar i allt från sallader, gratänger och grytor till soppor, röror och såser. Ja, till och med i godis och desserter. Det här är boken som alla borde äga.
Receptkreatör
Rötter & knölar
I Rötter & Knölar - vegetariska mat från underjorden (Kakao Förlag) visar Amanda och Eveline hur du vara på våra egna svenska rotfrukter. Långa säsonger, pålitliga och mångfacetterade – rotfrukter passar i allt från sallader, gratänger och grytor till soppor, röror och såser. Ja, till och med i godis och desserter. Det här är boken som alla borde äga.