
Raw Hallongrottor
Ingredienser
4 port
Hallonsylt
-
2 dl frysta hallon, tinade
-
1 msk agavesirap
Kaka
-
4 dl mandelmjöl
-
1 dl kokosmjöl
-
5 msk agavesirap
-
0.5 tsk mald kardemumma
-
0.5 tsk vaniljpulver
-
1 nypa salt
Gör så här
Hallonsylt
Kaka
Receptkreatör

Rått & Sött
Rått & sött av Lamyai och Aidah (Kakao förlag) är drömmen för alla som älskar raw food-bakverk. Det här är att ta det till nästa nivå med läckra tårtor, småkakor, desserter och små godbitar. Dessutom är det vackert så att man häpnar.
Receptkreatör

Rått & Sött
Rått & sött av Lamyai och Aidah (Kakao förlag) är drömmen för alla som älskar raw food-bakverk. Det här är att ta det till nästa nivå med läckra tårtor, småkakor, desserter och små godbitar. Dessutom är det vackert så att man häpnar.