![](https://vegomagasinet.se/wp-content/uploads/2017/03/Raw-vegetarisk-jordnotscurry-med-kokosris.jpg)
Fotograf: Eva Hildén
Raw vegetarisk jordnötscurry med kokosris
2 portioner
De som undrar om rawfood-rätter mättar eller smakar något borde testa denna på direkten! En smakexplosion utan dess like!
Ingredienser
2 port
Kokosris
-
2 st palsternackor
-
1.5 dl kokosflingor
-
1 tsk agavesirap
-
1 krm salt
Grönsaker
-
15 cm gurka, tunt skivad
-
1 st paprika, strimlad
-
1 st morot, tunt skivad
-
20 st sockerärtor
Sås
-
0.5 dl korianderblad
-
3 st blötlagda soltorkade tomater
-
2 tsk riven ingefära
-
1 st vitlöksklyfta
-
2 m ljus sojasås
-
0.5 st röd chili
-
1 dl jordnötssmör
-
0.5 tsk gurkmeja
-
2 msk limesaft
-
vatten att anpassa konsistensen med