
Risnudlar med rostad svartkål, tofu och wasabimajonnäs
Ingredienser
4 port
-
200 g tunna risnudlar
-
300 g mjuk tofu
-
200 g shiitakesvamp eller ostronskivling
-
100 g svartkål eller grönkål
-
1 dl majonnäs
-
1 msk wasabi
-
2 msk neutral olja
-
2 msk rostade sesamfrön
Gör så här
Receptkreatör

Asiatisk mat – enkelt & gott för alla
I boken Asiatisk mat – enkelt & gott för alla (Bokförla- get Semic) delar Maria Zihammou med sig av asiatisk mat utan krångel. Sådan mat du kan äta både till vardag och fest och som garanterat kommer att gå hem i alla läger.
Receptkreatör

Asiatisk mat – enkelt & gott för alla
I boken Asiatisk mat – enkelt & gott för alla (Bokförla- get Semic) delar Maria Zihammou med sig av asiatisk mat utan krångel. Sådan mat du kan äta både till vardag och fest och som garanterat kommer att gå hem i alla läger.