
Salladskålsrullar med svamp, soja och ingefära
Ingredienser
4 port
Dippsås
-
1 st salladslök
-
4 msk ljus sojasås
-
1 msk vinäger
-
0.5 tsk strösocker
-
1 st vitlöksklyfta
Kåldolmar
-
1 st stort huvud salladskål
-
250 g skogschampinjoner
-
200 g tofu
-
4 st salladslökar
-
4 st vitlöksklyftor
-
1 st morot
-
rapsolja
-
2 msk ljus sojasås
-
1 tsk strösocker
-
2 msk majsstärkelse
-
3 msk rapsolja
-
salt
-
rostade sesamfrön
Gör så här
Receptkreatör

Kål hela året - Ett sextio recept långt kärleksbrev från Siri Barje
I Kål hela året - Ett sextio recept långt kärleksbrev från Siri Barje (Mondial) har Siri gått loss på alla härliga kålsorter och tagit fram enkla och kreativa rätter.
Receptkreatör

Kål hela året - Ett sextio recept långt kärleksbrev från Siri Barje
I Kål hela året - Ett sextio recept långt kärleksbrev från Siri Barje (Mondial) har Siri gått loss på alla härliga kålsorter och tagit fram enkla och kreativa rätter.