
Fotograf: Mattias Kristiansson
Mustig vegetarisk svampragu med pulled BBQ
4 portioner
Här kommer en riktigt värmande, fyllig ragu med svamp, rödvin och Anammas kryddiga pulled Vego. God tillsammans med kokt pasta eller ris.
Ingredienser
4 port
-
2 förpackningar à 280 g Anamma Pulled Vego BBQ
-
olivolja att steka i
-
1 st gul lök, finhackad
-
1 st morot, finhackad
-
2 st vitlöksklyftor, finhackade
-
200 g blandad svamp, skivad
-
1 tsk torkad timjan
-
1 tsk torkad rosmarin
-
1 tsk chiliflingor
-
2 st lagerblad
-
1 dl rött vin
-
2 burkar à 400 ml krossade tomater
-
3 dl vatten
-
1 st grönsaksbuljongtärning
-
70 g babyspenat
-
salt
-
svartpeppar
-
400 g penne
-
finhackad persilja