Tahinibrownie & hallon cheesecake-bars
Ingredienser
12 port
Fyllning
-
80 g strösocker
-
1 tsk vaniljsocker
-
2 tsk näringsjäst
-
0.5 st citron, rivet skal
-
20 g majsstärkelse
-
0.5 krm xantangummi
-
400 g yoghurt, rumstempererad
-
50 g vispgrädde, rumstempererad
Topping
-
150 g färska hallon, halverade
Gör så här
Receptkreatör
Ilse R. Pinner
Vegalicious Cheesecakes
Det här receptet kommer från Ilse R. Pinners fantastiska bok med veganska cheesecakes i olika varianter. Från klassiska veganiserade cheesecake till dekadenta egna påhitt, desserter och kakor. Ett måste för bakfantasten.
Receptkreatör
Ilse R. Pinner
Vegalicious Cheesecakes
Det här receptet kommer från Ilse R. Pinners fantastiska bok med veganska cheesecakes i olika varianter. Från klassiska veganiserade cheesecake till dekadenta egna påhitt, desserter och kakor. Ett måste för bakfantasten.