
Thailändsk jordnötsdipp (vegetarisk)
Ingredienser
4 port
-
2 dl rostade, saltade jordnötter
-
1 st tomat
-
1 st färsk röd chili
-
1 st vitlöksklyfta
-
1 msk tomatpuré
-
1 msk rapsolja
-
0.5 st lime, saften
-
1 dl finhackad koriander
-
2 tsk kokossocker
-
0.5 tsk salt
Gör så här
Receptkreatör

Vegansk street food
Vegansk street food (Kakao förlag) är Lamyai och Aidahs första kokbok och en riktig pärla för matälskare. Välbalanserade, inspirerande och framför allt intressanta smakkombinationer. Allt är lagat från grunden och allt är veganskt. Ett måste!
Receptkreatör

Vegansk street food
Vegansk street food (Kakao förlag) är Lamyai och Aidahs första kokbok och en riktig pärla för matälskare. Välbalanserade, inspirerande och framför allt intressanta smakkombinationer. Allt är lagat från grunden och allt är veganskt. Ett måste!