
Fotograf: Mattias Kristiansson
Vegetariska tortillas med texmextofu och coleslaw
4 portioner
Smakrik tofu med texmex-kryddning. Sereras i tortillabröd med en krispig sallad. Lägg gärna till guacamole och salsa.
Ingredienser
4 port
Texmextofu
-
400 g tofu
-
1 tsk torkad oregano
-
2 tsk rökt paprikapulver
-
1 msk mald spiskummin
-
0.5 tsk mald koriander
-
salt
-
svartpeppar
-
0.5 dl olja att steka i
Coleslaw
-
1 st morot
-
0.5 st zucchini
-
5 st rädisor
-
1 dl majskorn
-
5 dl strimlad rödkål
-
1 st citron, saften
-
2 msk olivolja
-
1 tsk vitvinsvinäger
-
1 tsk dijonsenap
-
0.5 msk agavesirap
-
salt
-
svartpeppar
Servering
-
tortillabröd
Glutenfritt?
Servera i glutenfria tortillabröd.