Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Vegetariska tunnbrödsnittar med Tofuröra Varmrökt

Vegetariska tunnbrödsnittar med Tofuröra Varmrökt

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
15 portioner
Tofuröra Varmrökt – lyx utan lax! Röran innehåller laxliknande strimlor av alspånsrökt tofu och har en fyllig varmrökt smak med uppfriskande toner av dill och citron.

Liknande recept

Krämig curryblomkål

Dillig tofuröra med tångcaviar

Kryddig auberginesill

Ingredienser

15 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 200 g tofuröra, varmrökt
  • Vad?

    Här användes Yipins varmrökta tofuröra. Du kan även ta en egengjord vegetarisk skagenröra.

  • 1 paket tunnbröd
  • 65 g spenatblad
  • 2 msk pepparrot, riven

Gör så här

julsill

Publicerad: 29 november, 2019

Uppdaterad: 10 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
julsill

Publicerad: 29 november, 2019

Uppdaterad: 10 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept november 5, 2024

Krämig curryblomkål

Man kan lägga in många grejer i krämiga inläggningar. Blomkål och curry är en klassisk kombo, så här har jag gjort just det. Mums!

Recept november 5, 2024

Dillig tofuröra med tångcaviar

Recept november 1, 2024

Kryddig auberginesill

Recept november 1, 2024

Romröra med tofu

Recept november 1, 2024

Curryröra med syltlök

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.