
Fotograf: Mattias Kristiansson
Vegetarisk Indisk masala dosa med tortillabröd
4 portioner
Det här är rätten för alla som älskar samosas, men vill ta en extra snabb genväg. Samma smaker, samma frasiga yta, men klart på ett kick.
Ingredienser
4 port
-
600 g potatis
-
1 st gul lök, finhackad
-
1 st vitlöksklyfta, finhackad
-
0.5 msk riven ingefära
-
olja att steka i
-
0.5 tsk mald spiskummin
-
1 tsk chilipulver
-
1 tsk mald koriander
-
0.5 tsk gurkmeja
-
1 krm mald kanel
-
1 burk à 400 g svarta bönor
-
1 dl vatten
-
1 tsk salt
-
8 st tortillabröd
Servering
-
1 påse à 70 g salladsmix
-
mango chutney
Glutenfritt?
Använd glutenfria tortillabröd.