Vegetariska svamppiroger och potatissallad som smakar dillchips
4 portioner
Frasiga vegetariska filodegspiroger med svamp som serveras med en dillig potatissallad och stekt sparris.
Ingredienser
4 port
Svamppiroger
-
4 st portabellosvampar
-
1 st gul lök, finhackad
-
2 st vitlöksklyftor, pressade
-
1 ask cocktailtomater, finhackade
-
1 dl grädde
-
1 tsk torkad timjan
-
1 tsk torkad rosmarin
-
1 tsk salt
-
1 nypa svartpeppar
-
0.5 paket filodeg
Potatissallad med dill
-
800 g färskpotatis
-
4 dl yoghurt
-
2 tsk torkad dill
-
2 tsk lökpulver
-
2 st vitlöksklyftor, pressade
-
1 kruka finhackad mynta
-
1 st citron, saften
-
1 st äpple, finhackat
-
1 burk à 400 g kikärter
-
salt
-
svartpeppar
-
1 knippe sparris