Vegetariska svamppiroger och potatissallad som smakar dillchips
4 portioner
Min tolkning av Planetary Plate blev vegetariska svamppiroger, dillig potatissallad och stekt sparris.
Ingredienser
4 port
Svamppiroger
-
4 st portabellosvamp
-
1 st lök
-
2 st vitlök
-
1 ask cocktailtomat
-
1 dl Alpro Cooking
-
1 tsk torkad timjan
-
1 tsk torkad rosmarin
-
1 tsk salt
-
1 nypa svartpeppar
-
0.5 paket filodeg
Potatissallad med dill
-
800 g färskpotatis
-
4 dl Alpro Greek Style
-
2 tsk torkad dill
-
2 tsk lökpulver
-
2 st vitlök
-
1 kruka färsk mynta
-
1 st citron, saft
-
1 st äpple
-
1 burk kikärter
-
1 nypa salt
-
1 nypa svartpeppar