• Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Grön jul
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Bli medlem Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Nyponccino

Fotograf: Karoline Jönsson

Nyponccino

0 (0 betyg)
Bli medlem för att ge betyg
3 portioner
Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
En värmande kopp nypondryck är allt vi behöver just nu. Efter det här kommer du aldrig köpa färdig nyponsoppa igen!

Liknande recept

Västafrikansk varm choklad

Matchalatte

Vegetariska vietnamesiska pannkakor – Bánh Xèo

Ingredienser

3 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 1.5 dl torkade nypon eller ca 2 dl färska
  • 5 dl vatten
  • 2 dl mjölk
  • Mjölkfritt?

    Det finns flera växtbaserade alternativ till mjölk. Vanligast är baserade på havre- eller soja. Finns både i kyldisk och ute på hyllan.
Leta efter osötade varianter när du använder de i matlagning.

  • 1 dl mjölk, att skumma
  • 3 msk agavesirap
  • 1.5 krm mald kardemumma
  • 1.5 krm mald kanel

Gör så här

Receptkreatör

Karoline Jönsson

Karoline Jönsson

nyponnyponsoppaveganveganskvegetariskvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 18 september, 2020

Uppdaterad: 27 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Karoline Jönsson

Karoline Jönsson

nyponnyponsoppaveganveganskvegetariskvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 18 september, 2020

Uppdaterad: 27 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.

Liknande recept

Recept december 10, 2025

Västafrikansk varm choklad

Västafrikansk varm choklad är en fyllig och kryddig chokladdryck med djupa smaker. Den varma chokladen sötas lätt med mörkt socker och sirap, och får en rund, aromatisk ton av kanel och vanilj. Perfekt när du vill ha något värmande, chokladigt och lite extra lyxigt.

Recept december 1, 2025

Matchalatte

Recept Premium maj 22, 2025

Vegetariska vietnamesiska pannkakor – Bánh Xèo

Recept januari 23, 2025

Bissap

Recept januari 22, 2025

Blåbärssoppa

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.