 
									Varma våffelmackor med ugnsrostade rotsaker
Ingredienser
2 port
Ugnsrostade rotsaker och grönsaker
- 
						2 kg blandade rotsaker och grönsaker, t ex sötpotatis, potatis, morot, palsternacka och broccoli
- 
						4 msk olivolja
- 
						1 nypa havssalt
- 
						01 nypa svartpeppar
Våffelmackor
- 
						1.5 msk majonnäs
- 
						0.5 msk dijonsenap
- 
						0.5 st avokado
- 
						1 msk citronsaft
- 
						01 nypa havssalt
- 
						1 nypa svartpeppar
- 
						4 skivor rågbröd
- 
						2 dl ugnsrostade rotsaker och grönsaker en näve babyspenat eller vanlig spenat
- 
						1 näve babyspenat
- 
						2 msk surkål
- 
						2 msk olivolja
Gör så här
Ugnsrostade rotsaker och grönsaker
Våffelmackor
Receptkreatör
 
            David Frenkiel och Luise Vindahl
 
                Little Green Kitchen
David och Luise a.k.a. Green Kitchen Stories är tillbaka med en både vacker och inspirerande kokbok med mat för hela familjen. Little Green Kitchen (Norstedts) är färgsprakande, inbjudande och med lika goda recept som alltid. Plus smarta tips på hur barnen kan ta del i matlagningen.
Receptkreatör
 
            David Frenkiel och Luise Vindahl
 
                Little Green Kitchen
David och Luise a.k.a. Green Kitchen Stories är tillbaka med en både vacker och inspirerande kokbok med mat för hela familjen. Little Green Kitchen (Norstedts) är färgsprakande, inbjudande och med lika goda recept som alltid. Plus smarta tips på hur barnen kan ta del i matlagningen.
 
						 
						 
						 
							