Lycka – en pizza med chokladkräm med hasselnötter
Ingredienser
4 port
Lycka - före ugnen
-
1 st boll pizzadeg, se recept
-
1.5 dl gianduja, se recept
Lycka - efter ugnen
-
0.5 dl salta rostade frön
-
3 dl chokladglass
Gianduja
-
150 g mörk choklad, 60 %
-
75 g skalade hasselnötter
-
50 g florsocker
Pizzadeg - den snabba
-
300 g vatten
-
50 g mjölk
-
550 g tipo 00-mjöl
-
10 g oraffinerat salt
-
20 g olivolja
-
25 g färsk jäst
Gör så här
Lycka!
Gianduja
Pizzadeg - den snabba
Receptkreatör
Sandra Mastio
Pizza av Mastio – en kärleksförklaring
I Pizza av Mastio – en kärleksförklaring (Bok- förlaget Arena) delar Sandra Mastio med sig av sina pizzarecept. Det är nyskapande, spännan- de och lustfyllt. Pizzor du aldrig sett tidigare men som du bara vill ha mer av! Mest lakto-ovo och blandkost, men mycket går enkelt att vegofiera och inspireras av.
Receptkreatör
Sandra Mastio
Pizza av Mastio – en kärleksförklaring
I Pizza av Mastio – en kärleksförklaring (Bok- förlaget Arena) delar Sandra Mastio med sig av sina pizzarecept. Det är nyskapande, spännan- de och lustfyllt. Pizzor du aldrig sett tidigare men som du bara vill ha mer av! Mest lakto-ovo och blandkost, men mycket går enkelt att vegofiera och inspireras av.