 
									Saffransgröt med björnbärs- sylt & mandel
Ingredienser
1 port
Gröt
- 
						3 msk grötris
- 
						3 dl mjölk
- 
						1 dl vatten
- 
						0.5 paket saffran
- 
						1 krm salt
Servering
- 
						björnbärssylt
- 
						mandel, rostad och hackad
- 
						varm mjölk
Gör så här
Receptkreatör
 
            Hedvig Billengren Lindenbaum
 
                Gröt - frukost, savoury & söt
Gröt (Natur & Kultur) är en kokbok som utforskar grötens mångsidighet och dess plats i både traditionell och modern matlagning. Den innehåller både recept till frukost, matiga varianter till lunch och middag samt söta desserter.
Receptkreatör
 
            Hedvig Billengren Lindenbaum
 
                Gröt - frukost, savoury & söt
Gröt (Natur & Kultur) är en kokbok som utforskar grötens mångsidighet och dess plats i både traditionell och modern matlagning. Den innehåller både recept till frukost, matiga varianter till lunch och middag samt söta desserter.
 
						 
						 
						 
							