
Chili- och vitlökspasta med brödsmulor
Ingredienser
4 port
-
400 g spaghetti
-
1 st vitlöksklyfta
-
0.5 st röd chili
-
olivolja
-
4 msk ströbröd
-
6 st soltorkade tomater, strimlade
-
2 msk kapris
-
3 msk grovhackad persilja
-
salt
-
svartpeppar
Glutenfritt?
Servera med glutenfri pasta.
Gör så här
Receptkreatör

Middag allt i ett
I Maria Zihammous bok Middag allt i ett (Semic förlag) bjuds det på enkel vardagsmat för alla – lagat
i panna, plåt, form och gryta. Det finns en hel del vegetariskt och veganskt att frestas av.
Receptkreatör

Middag allt i ett
I Maria Zihammous bok Middag allt i ett (Semic förlag) bjuds det på enkel vardagsmat för alla – lagat
i panna, plåt, form och gryta. Det finns en hel del vegetariskt och veganskt att frestas av.