
Franska pepparkakor
Ingredienser
4 port
-
225 g mjukt smör
-
1 dl florsocker
-
1 dl farinsocker
-
1.5 tsk mald ingefära
-
2.5 tsk mald kanel
-
1.5 tsk mald kryddnejlika
-
1 krm salt
-
1 krm bikarbonat
-
4 dl vetemjöl
-
100 g oskalad sötmandel
-
50 g kanderat apelsinskal
Gör så här
Receptkreatör

Julens veganska bakning
I Julens veganska bakning har Karolina Tegelaar samlat juliga recept från Sverige och övriga världen. Den är fullmatad med smarta tips på hur du lyckas med t ex kolor och mjuka kakor. Den är så maxad att den är svår att sammanfatta, det är bättre att du bara köper den!
Receptkreatör

Julens veganska bakning
I Julens veganska bakning har Karolina Tegelaar samlat juliga recept från Sverige och övriga världen. Den är fullmatad med smarta tips på hur du lyckas med t ex kolor och mjuka kakor. Den är så maxad att den är svår att sammanfatta, det är bättre att du bara köper den!