Annonsör

Systembolaget annons
  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Gröna vegetariska ärtbiffar med jordgubbssalsa

Fotograf: Mattias Kristiansson

Gröna vegetariska ärtbiffar med jordgubbssalsa

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Grönare biffar än så här får du leta efter. De här görs på frysta gröna ärtor vilket är både billigt och gott. Kikärtsmjöl binder i ihop vegobiffar magiskt. Servera med en vacker och mumsig jordgubbssalsa.

Liknande recept

Tofu på röda linser

Grillad vegetariska bönspett

Afrikansk västkustburgare med friterad plantain

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Gröna ärtbiffar
  • 600 g frysta gröna ärtor
  • 1 kruka basilika
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl kikärtsmjöl
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar
Jordgubbssalsa
  • 0.5 liter jordgubbar
  • 1 st röd chili
  • 2 st salladslökar
  • 2 msk olivolja
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

Gröna ärtbiffar
Jordgubbssalsa

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

ärtbiffajordgubbarjordgubbssalsakikärtsmjölsalsaveganveganskvegetariskvegetariskt

Publicerad: 22 november, 2015

Uppdaterad: 8 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

ärtbiffajordgubbarjordgubbssalsakikärtsmjölsalsaveganveganskvegetariskvegetariskt

Publicerad: 22 november, 2015

Uppdaterad: 8 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept juli 18, 2025

Tofu på röda linser

Det här är som tofu fast på röda linser. Vegetariskt, växtbaserat, billigt och varierat. Allt du behöver är en del linser och tre delar vatten. Enklast tycker jag sedan är att tärna "tofun" och steka gyllene i generöst med olja. Psst... använd helst en stekpanna med beläggning för att minska risken att tofun fastnar.

Recept juli 10, 2025

Grillad vegetariska bönspett

Recept juli 10, 2025

Afrikansk västkustburgare med friterad plantain

Recept juli 8, 2025

Ful medames – bönröra

Recept juli 8, 2025

Githeri – kenyansk böngryta med färsk spenat

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.