Havreris- och linsnuggets med klyftpotatis och grön örtsås
Ingredienser
4 port
Nuggets
-
1 dl solroskärnor
-
5 dl kokt havreris
-
1 dl torkade röda linser
-
1 st gul lök
-
1 dl ströbröd
-
2 dl riven ost
-
1 msk ljus sojasås
-
1 tsk sambal oelek
Grön årtsås
-
1 st citron, rivet skal och saft
-
0.5 dl fryst hackad persilja
-
0.5 dl fryst hackad basilika
-
1 msk fryst hackad koriander
-
1 st vitlöksklyfta
-
1 st röd chili, finhackad
-
2 dl yoghurt
Servering
-
1 kg potatis
-
olja
-
salt
Gör så här
Nuggets
Grön örtsås
Receptkreatör
Hanna Olvenmark
Stora boken om billig mat
Portionen under tian: Stora kokboken om billig mat är Hanna Olvenmarks efterlängtade samlingsvolym med vegetariska, prisvärda och klimatsmarta recept. Här blandas favoriter från tidigare böcker med nya rätter – perfekt för dig som vill äta gott, spara pengar och göra hållbara val i vardagen.
Receptkreatör
Hanna Olvenmark
Stora boken om billig mat
Portionen under tian: Stora kokboken om billig mat är Hanna Olvenmarks efterlängtade samlingsvolym med vegetariska, prisvärda och klimatsmarta recept. Här blandas favoriter från tidigare böcker med nya rätter – perfekt för dig som vill äta gott, spara pengar och göra hållbara val i vardagen.