
Vegetarisk hummus harvest bowl
Ingredienser
4 port
-
1.2 kg kokta gula ärtor
-
1 dl kokvatten eller vatten till lagom konsistens
-
1.5 dl olivolja
-
5 dl nässlor, lite lätt packade
-
1 st citron, saften
-
1 st vitlöksklyfta
-
1.5 tsk mald spiskummin
-
1.5 tsk mald koriander
-
1 tsk svartpeppar
-
1 tsk chilipulver
-
0.5 tsk sesamolja
-
salt
Gör så här
Receptkreatör

Det goda gröna
Det Goda Gröna (Norstedts) är Karoline Jönssons andra kokbok och hon fortsätter att leverera hisnande vackra foton av lika häpnadsväckande god mat. Det är recept blandade med odlingstips som får oss alla att vilja gräva ner händerna i myllan och sätta igång.
Receptkreatör

Det goda gröna
Det Goda Gröna (Norstedts) är Karoline Jönssons andra kokbok och hon fortsätter att leverera hisnande vackra foton av lika häpnadsväckande god mat. Det är recept blandade med odlingstips som får oss alla att vilja gräva ner händerna i myllan och sätta igång.