
Kairos röda ros – koshari
Ingredienser
8 port
Kryddig tomatsås
-
3 st vitlöksklyftor
-
3 msk olivolja
-
1 msk mald spiskummin
-
1 tsk chilipulver
-
2 st kanelstänger
-
1 krm kardemummakärnor
-
1 burk à 400 ml passerade tomater
-
salt
-
svartpeppar
-
1 nypa strösocker
Koshari
-
150 g gröna linser
-
150 g långkornigt ris
-
salt
-
1 tsk mald spiskummin
-
4 st gula lökar
-
1 dl olivolja
-
200 g makaroner
-
1 burk à 400 g kikärter
Gör så här
Kryddig tomatsås
Koshari
Receptkreatör

Våga vara veggievore
Att bli vego är en kittlande härlig process. För många börjar det som veggivore, dvs att man äter vego mest hela tiden, medan köttet har fått en avlägsen statistroll på tallriken. Till dessa personer är boken “Våga vara Veggivore” av Cecilia Vikbladh perfekt. Boken innehåller mycket vegetariskt och veganskt, inklusive ett enkelt och säkerligen fantastiskt recept på den allt större favoriten bland vegokött: seitan.
Receptkreatör

Våga vara veggievore
Att bli vego är en kittlande härlig process. För många börjar det som veggivore, dvs att man äter vego mest hela tiden, medan köttet har fått en avlägsen statistroll på tallriken. Till dessa personer är boken “Våga vara Veggivore” av Cecilia Vikbladh perfekt. Boken innehåller mycket vegetariskt och veganskt, inklusive ett enkelt och säkerligen fantastiskt recept på den allt större favoriten bland vegokött: seitan.