
Kålsallad sombre
Ingredienser
7 port
Kålsallad
-
500 g kål
-
1.5 dl mungbönsgroddar
-
0.5 dl torkade tranbär
-
3 msk sesamfrön
-
0.25 st noriark
Dressing
-
2 st vitlöksklyftor
-
2 msk tahini
-
3 msk olivolja
-
1.5 msk citronsaft
-
salt
-
svartpeppar
Gör så här
Kålsallad
Dressing
Receptkreatör

Den goda gröna julen
Den goda gröna julen (Norstedts) är Karoline Jönssons tredje kokbok och en mysig samling helt veganska julrecept. Här finns allt till julbordet, vintermiddagen, gosiga frukostar och glatt julbak.
Receptkreatör

Den goda gröna julen
Den goda gröna julen (Norstedts) är Karoline Jönssons tredje kokbok och en mysig samling helt veganska julrecept. Här finns allt till julbordet, vintermiddagen, gosiga frukostar och glatt julbak.