
Kardemummagröt, tahiniyoghurt & blodapelsin
Ingredienser
4 port
Gröt
-
1 dl rågflingor
-
0.5 tsk kardemummakärnor
-
1.5 dl mjölk
-
1 dl vatten
-
1 krm salt
Tahiniyoghurt
-
0.5 dl yoghurt
-
1 msk tahini
-
1 tsk lönnsirap
Servering
-
blodapelsin, filead i hinnfria klyftor
-
kokoscrumble med sesam
Kokoscrumble med sesam
-
2 dl kokosflingor
-
1 dl orostade sesamfrön
-
2 msk råsocker
-
2 msk vetemjöl
-
2 krm flingsalt
-
3 msk ljus tahini
Gör så här
Kokoscrumble med sesam
Receptkreatör

Gröt - frukost, savoury & söt
Gröt (Natur & Kultur) är en kokbok som utforskar grötens mångsidighet och dess plats i både traditionell och modern matlagning. Den innehåller både recept till frukost, matiga varianter till lunch och middag samt söta desserter.
Receptkreatör

Gröt - frukost, savoury & söt
Gröt (Natur & Kultur) är en kokbok som utforskar grötens mångsidighet och dess plats i både traditionell och modern matlagning. Den innehåller både recept till frukost, matiga varianter till lunch och middag samt söta desserter.