Kokospaj med fruktsallad och hallonmaräng
8 portioner
Den här pajen har ALLT! Krämig, fruktig, knaprig och med en sötsyrlig hallonmaräng på toppen. Bäst är att fylla pajskalet med kokosfyllningen dagen innan, så är det bara att toppa med fruktsallad och maräng när gästerna är på plats.
Ingredienser
8 port
Pajbotten
-
3 dl vetemjöl
-
2 msk strösocker
-
150 g smör
-
3 msk vatten
Kokosfyllning
-
1 dl strösocker
-
1 dl majsstärkelse
-
2 dl mjölk
-
1 burk kokosmjölk
-
2 tsk vaniljsocker
Fruktsallad
-
200 g mango
-
2 st aprikos
-
2 st kiwi
-
1 st äpple
-
1 st lime
Hallonmaräng
-
3 dl strösocker
-
0.5 st citron
-
1.5 dl kikärtsspad
-
250 g hallon