Krispig tofu med cashewnötter
Den här krispiga tofun får smak av bland annat vitlök, sojasås, sriracha och ingefära. En smakrik tofurätt som bäst serveras med ris.
Ingredienser
4 port
Sås
-
2 st vitlöksklyfta
-
1 tumstor bit färsk ingefära
-
5 msk japansk sojasås
-
2 msk risvinäger
-
2 msk strösocker
-
1 tsk majsstärkelse
-
2 tsk srirachasås
Ingredienser
-
2 dl cashewnötter
-
neutral olja
-
400 g tofu
-
1 dl majsstärkelse
-
1 st gul lök
-
1 st röd paprika
-
4 st salladslök
-
1 knippe koriander
-
4 portioner jasminris
Nötfritt?
Uteslut nötterna.
Gör såhär
Receptkreatör
Wok, ris, nudlar
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som tiktok-nudlar och krispig tofu med cashewnötter, men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Receptkreatör
Wok, ris, nudlar
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som tiktok-nudlar och krispig tofu med cashewnötter, men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.