Kryddiga haricots verts i tomatsås
Haricots verts är billigt och nyttigt. Glöm inte bort gott! Speciellt i den här kryddiga tomatsåsen med bland annat spiskummin och koriander.
Ingredienser
4 port
-
500 g haricots verts
-
2 msk olivolja
-
1 st gul lök
-
3 st vitlöksklyfta
-
1 tsk paprikapulver
-
0.5 tsk spiskummin
-
0.5 tsk koriander
-
0.25 tsk kryddpeppar
-
1 burk à 400 ml krossade tomater
-
1 tsk strösocker
-
salt
-
svartpeppar
Servering
-
4 portioner basmatiris
Gör såhär
Frysta haricots verts är ett prisvärt och hälsosamt alternativ för dig som vill äta mer grönsaker utan att tumma på kvalitet. De plockas och fryses direkt efter skörd, vilket bevarar näringsämnen som vitaminer och mineraler. Dessutom har de lång hållbarhet och kan användas i en mängd olika rätter, från sallader till varma grytor. Frysta haricots verts är ett smart val för både plånboken och hälsan, eftersom de ger samma näring som färska grönsaker men ofta till ett lägre pris.
Receptkreatör
Frysta haricots verts är ett prisvärt och hälsosamt alternativ för dig som vill äta mer grönsaker utan att tumma på kvalitet. De plockas och fryses direkt efter skörd, vilket bevarar näringsämnen som vitaminer och mineraler. Dessutom har de lång hållbarhet och kan användas i en mängd olika rätter, från sallader till varma grytor. Frysta haricots verts är ett smart val för både plånboken och hälsan, eftersom de ger samma näring som färska grönsaker men ofta till ett lägre pris.