
Långjäst rödbetsbröd med dinkel och solroskärnor
Ingredienser
2 port
Skållning
-
2 dl rågkross
-
2.75 dl kokande vatten
Brödbak
-
2.5 dl fint rivna råa rödbetor
-
5 dl kallt vatten
-
15 g färsk jäst
-
2 tsk salt
-
2 msk olivolja
-
1 msk lönnsirap
-
0.5 dl solroskärnor
-
0.5 msk kummin/anis/fänkål
-
2 dl fullkornsdinkelmjöl
-
10 dl siktat dinkelmjöl
Gör så här
Skållning
Brödbak
Receptkreatör

Blomster & Bakverk
Blomster & Bakverk (Bladh by Bladh) av Annelie Andersson är inte bara en fantastiskt vacker bakbok, den bjuder på minst lika fantastiska bröd, frallor och andra bakverk. Inspirerande till max för bakfantasten.
Receptkreatör

Blomster & Bakverk
Blomster & Bakverk (Bladh by Bladh) av Annelie Andersson är inte bara en fantastiskt vacker bakbok, den bjuder på minst lika fantastiska bröd, frallor och andra bakverk. Inspirerande till max för bakfantasten.