
Långkokt vegoragu
Ingredienser
16 port
Vegoragu
-
7 msk olivolja
-
1 st gul lök, finhackad
-
1 st selleristjälk, finhackad
-
2 st morötter, finhackade
-
4 st vitlöksklyftor, finhackade
-
2 st stora zucchinier eller auberginer, fint tärnade
-
1 st röd paprika, hackad
-
2 msk kapris
-
0.6 dl rödvin
-
1 msk ljus sojasås
-
2.5 dl grönsaksbuljong
-
3 burkar à 400 ml plommontomater
-
2 st lagerblad
Servering
-
300 g rigatoni (eller valfri pasta)
-
1 näve babyspenat
-
olivolja
-
1 näve basilika
Gör så här
Receptkreatör

Green Kitchen: Quick & Slow
David och Luises senaste bok Green Kitchen: Quick & Slow (Norstedts) är som ett resultat av allt de lärt sig om vegokäk och matlagning genom åren. De bjuder på många smarta tips för hur du får enkel mat att smaka fantastiskt.
Receptkreatör

Green Kitchen: Quick & Slow
David och Luises senaste bok Green Kitchen: Quick & Slow (Norstedts) är som ett resultat av allt de lärt sig om vegokäk och matlagning genom åren. De bjuder på många smarta tips för hur du får enkel mat att smaka fantastiskt.