
Linslasagne med BBQ-feeling
Ingredienser
8 port
-
500 g torkade lasagneplattor
Sås
-
3 dl torkade röda linser
-
2 st gula lökar, finhackade
-
3 tsk rökt paprikapulver
-
2 burkar à 400 ml krossade tomater
-
4 dl vatten
-
2 st grönsaksbuljongtärning
-
2 tsk sambal oelek
-
2 msk sojasås
-
16 st soltorkade tomater, hackade
-
4 st morötter, rivna
-
olja att steka i
-
salt
Frögrädde
-
2 dl solroskärnor
-
4 dl mjölk
Topping
-
3 dl riven ost
Gör så här
Receptkreatör

Portionen under veckan
I Hanna Olvenmarks senaste bok Portionen under veckan: 300-kronorsveckorna (Ordfront), får du just det: smarta veckomenyer för en billig peng, men med mycket smak. Lakto-ovo med mycket veganskt eller lätt att veganisera.
Receptkreatör

Portionen under veckan
I Hanna Olvenmarks senaste bok Portionen under veckan: 300-kronorsveckorna (Ordfront), får du just det: smarta veckomenyer för en billig peng, men med mycket smak. Lakto-ovo med mycket veganskt eller lätt att veganisera.